Cei mai buni salariați ai Apa Sev Valea Jiului din luna decembrie 2018

Apa Serv Valea Jiului a încheiat anul 2018 nu doar cu rezultate economico-financiare care confirmă încă un an bun, ci și cu un bilanț care a avut în vedere activitatea pesonalului angajat și implicarea salariaților în bunul mers al societății.

De alfel, așa cum s-a demonstrat și pe parcursul anului 2018, capitalul uman a fost unul dintre elementele cheie care au stat la baza rezultatelor bune obținute de operatorul regional al serviciilor de alimentare cu apă și canalizare din Valea Jiului. În evaluarea acestui indicator, competiția internă ”Angajatul lunii” și ”Colectivul lunii” au fost factori determinanți.

La finalul lunii decembrie 2018, din analiza activității personalului din cadrul Apa Serv Valea Jiului, echipa managerială a decis să acode titlul de ”Angajat al lunii decembrie” următorilor salariați:

  • Albert Arpad – lăcătuş mecanic în cadrul sectorului apă canal Lupeni
  • Gabriela Scurtu – inginer în cadrul Serviciului Comercial
  • Ioan Damian Pop – inginer în cadrul Staţiei de Epurare a apei de la Dănuţoni

 

Similar, din analiza activității secțiilor și departamentelor din structura organizatorică a ASVJ, titlul de ”Colectiv al lunii decembrie” a revenit echipei de la Serviciul Investiții, Dezvoltare și Proiectare respectiv membrilor acesteia, după cum urmează: Mihai Vitejeanu – șef Serviciu, Nicolae Nistor, Giana Ariana Buzan, Fr. Băluțoiu Elekes și Carmen Pinte.

”Pentru noi, cei de la Apa Serv, luna decembrie a fost o lună de lucru la fel ca și toate celelalte, ba chiar cu mai multe probleme, generate de avariile produse pe rețele din cauza intemperiilor În același timp, în luna decembrie, acordăm o importanță deosebită proiectării și evaluării investițiilor pe care ni le propunem pentru noul an. Și chiar dacă a fost o lună cu multe sărbători, angajații noștri au fost prezenți în fiecare zi la datorie, au muncit exemplar, deseori în condiții vitrege, pentru ca mai ales într-o perioadă atât de importantă pentru toți locuitorii Văii Jiului, apa potabilă să fie asigurată 24 de ore din 24 în toate localitățile din Valea Jiului. Le mulțumesc pentru acest lucru tuturor salariaților noștri și, bineînțeles, îi felicit pe cei care s-au dovedit a fi cei mai activi în luna decembrie 2018, laureații competiției noastre interne, care a ajuns deja la finalul celui de-al doilea an”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

Angajatul anului 2018 de la Apa Serv Valea Jiului

 

Odată cu încheierea unui nou an calendaristic, având în vedere impactul programului ”Angajatul lunii” și ”Colectivul lunii” în rândul salariaților, conducerea Apa Serv Valea Jiului a luat decizia de a desemna și un ”Angajat al anului 2018”. În urma analizei efectuate, în acest sens, de echipa managerială, cel mai bun salariat de la Apa Serv în anul 2018 a fost desemnat Anton Stoica.

Acesta este lăcătuș mecanic în cadrul Stației de tratare a apei Zănoaga, din anul 2010, iar în cadrul Apa Serv Valea Jiului este angajat din 1995, fiind totodată unul dintre angajații model ai ASVJ, cu 24 de ani vechime în cadrul societății și aproape 30 de ani vechime în muncă.

 ”Anton Stoica lucrează la Stația de tratare a apei de la Zănoaga, stație care are în componență două captări pe doi versanți din Munții Parâng, respectiv captarea Polatiște și captarea Izvorul, fiecare aflându-se la circa 10 km distanță de stația de la Zănoaga. Practic, în fiecare început și sfârșit de an, alimentarea cu apă potabilă a stației Zănoaga și de aici, mai departe, a locuitorilor din zona de Sud a Petroșaniului depinde de munca salariatului nostru care trebuie să curețe prizele de captare, parcurgând zi de zi, pe jos, în condiții de iarnă, drumul spre cele două captări. De altfel, a intrat deja în folclorul nostru din fiecare iarnă, zicala potrivit căreia dacă a ajuns Anton la captările stației Zănoaga, atunci poate să vină, fără emoții pentru noi, gerul și zăpada. Pentru toate aceste motive, am găsit de cuviință să-i mulțumim lui Anton Stoica pentru dedicația cu care-și desfășoară activitatea, conferindu-i acest titlu de angajat al anului, pe care-l merită cu prisosință”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al ASVJ.

Succesul programului de fidelizare al salariaților, inițiat în urmă cu doi ani de echipa managerială a operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, a determinat conducerea ASVJ să decidă continuarea acestui program și în anul 2019.

[slideshow_deploy id=’17636′]