Încă două contracte de finanțare aprobate pentru Petrila

O nouă veste bună pentru petrileni. În cursul după-amiezii de ieri, 31 ianuarie 2019, primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, a fost invitat la Timișoara, la sediul ADR Vest, pentru semnarea contractelor de finanțare a încă două noi proiecte de investiții derulate de orașul Petrila în ceea ce privește reabilitarea unităților de învățământ.

”Astăzi am semnat la Timișoara în sediul ADR Vest contractele pentru finanțarea proiectelor privind reabilitarea în totalitate a Școlii nr. 5 (Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși) și a Școlii Gimnaziale I.D. Sârbu, aceasta presupunând investiții în valoare aproximativă de peste 4 milioane de lei noi”, declară Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

După cum informează primarul Jurca, investițiile la cele două școli se referă la eficientizarea energetică a clădirilor, reabilitarea acoperișului, izolație termică fațade, instalații electrice și sanitare, acestea fiind noi obiective asumate și îndeplinite pentru a oferi elevilor și tineretului din orașul Petrila o dotare necesară pentru dezvoltarea sănătoasă și armonioasă, precum și asigurarea condițiilor optime pentru realizarea performanțelor școlare.

Aceste proiecte fac parte din obiectivele administrației petrilene în care s-a dorit reabilitarea și modernizarea tuturor unităților de învățământ de pe raza orașului Petrila, realizate până acum în proporție de peste 80 procente, urmând să se mai obțină finanțarea și pentru Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” (Liceu).

[slideshow_deploy id=’19661′]