Petrila – Primarul Jurca susține audiențele în aer liber

Seria audienţelor în aer liber, susţinute de primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, continuă și în această săptămână. Astfel, pentru ziua de luni, 18 martie 2019, începând ora 14:00, edilul Petrilei are programată întâlnirea cu cetățenii din zona Remete – Lonea.

Întâlnirile cu cetățenii au început încă de săptămâna trecută, primarul Vasile Jurca este însoțit la aceste audiențe de viceprimar și de funcționari din primărie, aceștia putând vedea efectiv problema sesizată. Iniţiativa are rolul de a reduce timpul de soluţionare a problemelor pe care cetăţenii le consideră importante pentru comunitate.

”Întâlnirile la fața locului cu cetățenii orașului Petrila aduc în fața administrației realitatea din teren. Cetățenii se lansează mult mai ușor în discuții libere care au ca rezultat final rezolvarea problemelor. Mulțumesc tuturor celor prezenți la aceste discuții. În măsura care depinde de administrație, îi asigur de tot suportul meu, împreună putem să rezolvăm toate problemele orașului. Vor urma și alte întâlniri de acest gen în săptămâna care urmează”, a spus primarul Vasile Jurca.

Totodată, primarul Vasile Jurca consideră că, printr-o comunicare directă cu oamenii, autorităţile locale pot oferi acestora informaţiile de care au nevoie, iar informaţia le va permite cetăţenilor să aprecieze în cunoştinţă de cauză acţiunile administraţiei şi să participe în mod avizat la luarea deciziilor care îi privesc.

Dacă săptămâna trecută au fost fixate întâlniri cu locuitorii din zonele: 6 august, Muncii și Brăteanu, începând de luni, 18 martie 2019, de la ora 14:00, edilul are programată întâlnirea cu locuitorii din Zona Remete – Lonea, iar pentru ziua de marți, 19 martie 2019, tot de la ora 14:00, sunt avizați locuitorii din strada Prundului.