Programul Primului Ministru Viorica Dăncilă în prima zi de vizită în județul Hunedoara

Primul Ministru al României, Viorica Dăncilă se află astăzi (sâmbătă, 4 mai) și mâine (duminică, 5 mai) într-o vizită în județul Hunedoara.

Biroul de presă al Guvernului României, a făcut public și programul zilei de sâmbătă, 4 mai a acesteia, program care cuprinde vizitarea unor obiective de investiții realizate cu sprijnul Guvernului în localitățile hunedorene Hunedoara, Deva și Brad.

Iată programul complet al Premierului:

  • Ora 11.40    Vizită la Spitalul Municipal din Hunedoara, obiectiv reabilitat şi modernizat din fonduri guvernamentale și europene; Întâlnire în Aula spitalului cu personalul medical (Municipiul Hunedoara)
  • Ora 12.30    Vizită la Castelul Corvinilor, obiectiv reabilitat din fonduri europene (Municipiul Hunedoara)
  • Ora 13.10    Vizită la centrul pietonal Corvin, obiectiv reabilitat şi modernizat din fonduri locale și guvernamentale (Municipiul Hunedoara)
  • Ora 14.00    Vizită la Spitalul Județean de Urgență din Deva, obiectiv reabilitat, extins și modernizat din fonduri guvernamentale şi fonduri UE (Municipiul Deva)
  • Ora 15.30    Vizită la şantierul Transgaz din Brad, obiectiv finanțat din fonduri guvernamentale (Municipiul Brad)
  • Ora 16.00    Întâlnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri și autorități locale (Sediul Primăriei Municipiului Brad)
  • Ora 17.00    Vizită la cinematograful din Brad, obiectiv reabilitat din fonduri guvernamentale, și la Muzeul Aurului (Municipiul Brad)

În cusul zilei de duminică, 5 mai, Primul Minstru Viorica Dăncilă va fi prezentă î mai multe localități din Valea Jiului. În program, este deja confirmată o întâlnire cu cetățenii la sediul PSD Lupeni, pentru ora 10,30.

Primul Ministru Viorica Dăncilă este însoțită în vizita sa efectuată în județul Hunedoara de minstrul Finanțelor – Eugen Teodorovici și de ministrul Muncii – Marius Budăi.