Au început lucrările de asfaltare pe ultimul tronson al Bulevardului T. Vladimirescu din Lupeni

Chiar dacă vremea rămâne capricioasă, autoritățile locale de la Lupeni au demarat acțiunea de turnare a noului covor de asfalt de pe strada Tudor Vladimirescu, pe porțiunea cuprinsă între stația de carburant de la intrarea în localitate și zona Spitalului Municipal.

”Împreună cu constructorul, am găsit soluția tehnică pentru a începe turnarea covorului de asfalt pe bulevardul Tudor Vladimirescu. Lucrările au început de astăzi și ne propunem să finalizăm în cel mai scurt timp și acest tronson de drum, astfel încât principalele căi rutiere care străbat centrul municipiului nostru, să fie complet asfaltate și modernizate, așa cum le-am promis cetățenilor”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Lucrările la modernizarea ultimului tronson de drum de le bulevardul Tudor Vladimirescu au început încă din luna aprilie, însă vremea nefavorabilă a întârziat derularea lucrărilor de montare a bordurilor și cele de subtraversare a drumului de către operatorii de utilități publice.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat deținătorilor de autoturisme datorită prelungirii duratei lucrărilor, care au fost generate de faptul că, în această perioadă au fost executate și două lucrări de traversări peste bulevard pentru trecerea conductelor de apă și canal și, după cum s-a putut constata, nici vremea nu a fost una prielnică pentru turnarea asfaltului”, a mai precizat primarul Lucian Resmeriță.