Vizită de lucru la Lăpugiu de Jos și Dobra

Sâmbătă, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, și administratorul public al județului, Costel Avram, au verificat modul în care au fost executate lucrările de întreținere la DJ 680 B între localitățile Lăpugiu de Jos și Lăpugiu de Sus, demarate luni, 1 iulie.


Investiția este finanțată din bugetul județului Hunedoara și va asigura un trafic rutier în condiții ridicate de siguranță și confort.
„La acest drum au fost executate plombări și turnare de covor asfaltic, în funcție de starea drumului. Lucrările în infrastructura rutieră sunt o prioritate pentru Consiliul Județean Hunedoara, iar prin ceea ce facem demonstrăm acest lucru”, a declarat Mircea Bobora. 


Reprezentanții CJ Hunedoara au avut apoi o întâlnire cu primarul comunei Dobra, Ovidiu Pădurean pentru a vedea în teren starea drumului județean Dobra-Roșcani.
„Lucrările de turnare a covorului asfaltic vor demara luni. Tot aici sunt programate lucrări de curățare a vegetației de pe marginea șoselei”, a declarat Costel Avram.