Primăria Vulcan începe lucrările de reparații pe strada Crividia

Primăria municipiului Vulcan va începe din 25 iulie 2019 executarea unor lucrări de reparații, inclusiv prin plombări cu asfalt pe carosabilul rutier, pe strada Crividia, pe zona cuprinsă de la bariera CFR până la mina Vulcan.

Primarul municipiului Vulcan spune că este vorba doar despre reparații de urgență, având în vedere starea carosabilului și solicitările primite din partea cetățenilor care locuiesc în această zonă. ”Drumul de la Crividia este prins într-un amplu proiect de modernizare, pe fonduri europene, prin intermediul proiectelor pentru care am accesat fonduri prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) Vulcan. Din păcate, după cum se știe, implementarea de proiecte pe fonduri europene nu se poate realiza peste noapte, întrucât aceasta implică un set de documente și proceduri care trebuiesc întocmite și respectate strict și care implică o perioadă mai lungă de timp. În același timp însă, cu banii europeni pe care-i avem pentru acest proiect, se vor putea face lucrări pe strada Crividia pe care doar cu bani de la bugetul local nu am fi avut nici o șansă să le realizăm”, spune primarul Gheorghe Ile.

Acesta precizează că lucrările de plombare a drumului care vor începe de joi, 25 iulie, pe strada Crividia reprezintă o soluția temporară acceptată de finanțator, până la implementarea prin GAL Vulcan, a proiectului cu fonduri europene, de reabilitare a infrastructurii rutiere, pe distanța dintre strada Teodora Lucaciu și joncțiunea cu DJ 666 – Dealu-Babii – Merișor.