Absolventa din Petroșani cu 10 la Bac, premiată de Consiliul local

În opinia primarului municipiului Petroșani, elevii merituoși reprezintă o veritabilă ”carte de vizită” a comunității locale din municipiul Petroșani. Și din acest motiv, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a decis că pentru elevii care au finalizat în acest an studiile cu nota excelenței, administrația publică- locală are obligația morală de a-i recompensa pe cei mai buni dintre absolvenți.

După ce o decizie în acest sens i-a adus absolventei de 10 la Evaluarea Națională un premiu de 500 de lei din partea Consiliului local Petroșani, o decizie similară a fost luată și în cazul absolventei de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Oana Elena Câmpean, care a finalizat Bacalaureatul cu media generală 10.

”Având în vedere importanța recunoașterii rezultatelor obținute de elevii merituoși, precum și susținerea lor, întrucât aceștia, prin munca lor și prin rezultatele obținute, promovează imaginea municipiului nostru, am decis în Consiliul local aprobarea alocării din bugetul local a sumei de 500 lei în vederea premierii elevei Oana Elena Cîmpean, absolventa din Petroșani cu media 10 la Bacalaureat”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Premiul urmează să-i fie decernat Oanei Câmpean în cadrul unei festivități.