Marcaje rutiere noi pe bulevardul principal din Lupeni

Pentru că lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiul Lupeni se apropie de finalizare, Primăria municipiului Lupeni a demarat și o serie de lucrări de realizare a marcajelor rutiere pe această arteră principală de circulație din localitate.

Acțiunea de refacere a marcajelor a început deja, în zonele în care drumarii au finalizat toate lucrările de infrastructură. Noile marcaje rutiere completează acțiunile incluse din proiectul de reabilitare și modernizare străzi în municipiul Lupeni și, în opinia autorităților locale, pe lângă aspectele care țin de siguranța circulației, acestea vor contribui și la completarea noii arhitecturi peisagistice din centrul municipiului.

”Lupeniul este încă un șantier și ne aflăm în faza în care derulăm maiu multe proiecte în localitatea noastră. După cum se poate vedea, lucrările de reabilitare a bulevardului Tudor Vladimirescu se apropie de sfârșit. Mai avem de realizat în această zonă doar câteva lucrări de amenajarea peisagistică. În același timp, am început lucrările de refacere a marcajelor rutiere, care se desfășoară acum în zona noului sens giratoriu pe care l-am configurat pe Bulevardul principal al municipiului Lupeni, dar aceste lucrări vor continua pe toată strada. Se vor reînnoi marcajele longitudinale și cele de la trecerile pentru pietoni. Aceste lucrări sunt sunt necesare pentru siguranța circulației și, mai ales, a cetățenilor. De aceea, ele se vor face cu prioritate în zonele aglomerate, în apropierea școlilor și grădinițelor”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Acesta a mai precizat că obiectivul principal al administrației locale este aducerea Lupeniului la un nivel european în domeniul infrastructurii, prin finalizarea proiectelor începute și demararea altora noi, care contribuie la creșterea gradului de urbanizare și modernizare a municipiului Lupeni.