Angajații lunii iulie la Apa Serv Valea Jiului

Gestionarea resursei umane reprezintă una din activitățile esențiale ale operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului. În contextul crizei de forță de muncă și al problemelor generate de managementul resurselor umane existente la nivel național, și în structura de personal a Apa Serv Valea Jiului fiecare angajat are un rol bine definit, iar activitatea fiecăruia dintre aceștia este la fel de importantă pentru bunul mers al companiei. În acest context, conducerea Apa Serv Valea Jiului apreciază că acțiunile de fidelizare a salariaților, desfășurate în mod constant aici, au un rol important în sudarea colectivului și în valorizarea la potențial maxim a fiecărui angajat. Una dintre cele mai apreciate acțiuni de acest fel este ”Angajatul lunii”, respectiv ”Colectivul lunii”, un proiect derulat cu succes la nivelul companiei deja de aproape 3 ani.

Directorul general al Apa Serv, Cristian Ionică apreciază că, în activitatea de zi cu zi a operatorului de apă și canalizare din Valea Jiului, fiecare angajat își regăsește locul și rolul pe care-l merită. Chiar și așa, între salariații ASVJ există permanent o competiție, generată tocmai de succesul proiectului ”Angajatul lunii”. Monitorizarea activității personalului în luna precedentă și analiza efectuată pe baza rapoartelor întocmite în acest sens, relevă faptul că, pentru activitatea din luna iulie 2019, o activitate intensă care justifică acordarea titlului de ”Angajatul lunii” au avut-o următorii salariați ai Apa Serv Valea Jiului:

  • Ana Corici – inginer în cadrul Serviciului Resurse Umane Salarizare;
  • Csizmadia Mihail – conducător auto în cadrul  Sectorului Utilaje Transport;
  • Anamaria Ulari – agent comercial în cadrul Centrului de Încasări Lupeni

”Este evident faptul că, din însăși selectarea celor trei laureați ai titlului de angajat al lunii iulie la Apa Serv, se poate constata că, în activitatea noastră, munca desfășurată de colegii noștri în domeniul managementului resurselor umane, al managementului resurselor tehnice și al managementului resurselor financiare este la fel de importantă în activitatea de ansamblu a întregii companii. Vreau să-i felicit, în mod deosebit, pe colegii care au îndeplinit în luna precedentă criteriile pentru atribuirea acestui onorant titlu, care le aduce nu doar o diplomă și un mic premiu, ci în primul rând respectul nostru și al întregului colectiv al Apa Serv”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

În ceea ce privește competiția pentru atribuirea titlului de ”Colectiv al lunii iulie”, acțiunea de promovare a activității echipei de la Sectorul de Utilaje și Transport al Apa Serv Valea Jiului, derulată în luna precedentă cu scopul de mediatiza noile echipamente și utilaje intrate în posesia companiei, odată cu achizițiile prevăzute în noul proiect european aflat în derulare la compania regională de apă și canalizare, precum și eforturile de zi de zi depuse de colectivul Sectorului Utilaje Transport în întreținerea și exploatarea eficientă a acestora, au constituit argumentul decisiv în atribuirea tilului de ”Colectiv al lunii iulie” la Apa Serv, întregii echipe a Sectorului Utilaje Transport, condus de Florin Ignat.

Astfel, ”Colectivul lunii iulie” la Apa Serv este alcătuit din: Florin Ignat – șef secție, Deneş Cosmin Adrian, Ciurea Aurel Ionel, Ignat Ileana, Poroh Ionuţ, Dumitru Sorin Tiberiu, Sudiţoiu Elvis Ionel, Catrina Nicolae, Fortuna Ovidiu Nicolae, Mitroi Gheorghe, Neagu Sebastian Ion, Gălăţan Nicolae Petru, Czismadia Mihail, Toma Nicolae Victor, Pripici Constantin, Ciorogaru Dănuţ, Ciocârlie Ion – Gabriel, Marc Izvorel, Mureşan Vasile Sorin, Deneş Levente, Bogneriuc Dănuţ, Băran Grigore, Rusu Fănel, Chirvasă Vasile, Popescu Stelian, Dănilă Dorinel, Roşu Ioan, Tuşea Daniel.

”Aici vorbim despre un colectiv care merită cu prisosință aprecieri nu doar pentru modul în care întrețin și exploatează aceste utilaje și echipamente noi, de ultimă generație pe care am reușit să le achiziționăm cu bani europeni, ci și pentru răbdarea, pasiunea și interesul privind obținerea competențelor necesare pentru utilizarea acestor echipamente de ultimă generație care aduc serviciile noastre de intervenții la cele mai moderne standarde existente la nivel european. Iar pentru aceste calități comune tuturor celor care deservesc acest sector de activitate, le mulțumim și-i felicităm pentru felul în care înțeleg să-și desfășoare activitatea și, bineînțeles, pentru premiul obținut în cadrul competiției noastre interne de fidelizare a personalului angajat”, arată Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.