Inter Petrila își continuă drumul în Cupa României

Onici, Dăianu, Petraru, Campean, Badea, Horvath, Sîrb, Pătrascoiu, Dobre, Cozac și Zavracu, Diaconu și Ungureanu sunt cei care au reușit performanța de a duce mai departe drumul CS Inter Petrila în etapa națională a Cupei României după ce au trecut, într-un meci fierbinte desfășurat pe stadionul din Petrila, echipa de liga a treia Metalurgistul Cugir.

Jucătorii antrenați de Adi Câmpean s-au impus cu scorul de 3-2 în fața celor de la Metalurgistul Cugir, în prima etapă eliminatorie din cadrul etapei naționale a Cupei României la fotbal, prin golurile marcate de Zavracu, Diaconu și Petraru (din lovitură de la 11 metri).

Reușita a fost aplaudată de entuziastul public petrilean, peste 600 de persoane fiind prezenta la această partidă de fotbal care a avut loc miercuri, 14 august și care s-a încheiat cu o frumoasă surpriză a fotbaliștilor de la Inter Petrila: calificarea în etapa următoare a Cupei României. Președintele CS Inter Petrila trage acum nădejde că, pentru următoarea etapă, sorții vor decide la echipa petrileană să întâlnească o echipă de top, din Liga I la fotbal.