PSD Brad merge mai departe cu Florin Cazacu – președinte

La Brad, administrația locală și PSD au, de 17 ani, un numitor comun. Acesta este Florin Cazacu, primarul localității și președinte al Organizației municipale a Partidului Social Democrat. În mod cert, pentru social-democrații din municipiul Brad, Florin Cazacu reprezintă nu doar trecutul și prezentul, ci și viitorul echipei social-democrate.

De aceea, la alegerile care au avut loc miercuri, 21 august 2019 în cadrul Organizației PSD Brad, Florin Cazacu a fost ales în funcția de președinte, iar membrii acestei organizații politice i-au solicitat acestuia să candideze și pentru un nou mandat de primar, în alegerile din 2020. Acesta îi urmează în funcție lui Mihai Mureș, unul din fondatorii acestei organizații politice din municipiul Brad și lider al acesteia în ultimii 17 ani. 

La Conferința de alegeri a organizației PSD Brad a fost prezent și președuintele Organizației județen a PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, dar și ministrul Românilor de Pretutindeni, deputatul hunedorean Natalia Elena Intotero, cea care și-a început cariera politică în această organizație locală a PSD. ”Felicitări domnului primar Florin Cazacu, care a fost ales președinte al Organizației Municipale PSD Brad. Îi doresc mult succes! Este un primar gospodar, cu siguranță va fi și un președinte performant. Ii mulțumim și domnului Mihai Mureș, pentru tot ceea ce a făcut timp de 17 ani pentru Organizația PSD Brad. O experiență care a contat și un om de la care am avut de învățat”, a declarat deputatul Natalia Intotero.