Senatorul Cristian Resmeriță, reconfirmat ca Președinte al PSD Lupeni

Organizația municipală a PSD Lupeni rămâne una dintre cele mai puternice echipe social-democrate din județul Hunedoara, iar acest lucru a fost reconfirmat și la Conferința de alegeri a PSD Lupeni, care a avut loc joi, 22 august 2019, în prezența unui număr mare de membri ai acestei organizații, dar și a oaspeților veniți de la județ, respectiv Mircea Flaviu Bobora (președintele Consiliului județean Hunedoara) și generalul (r) Viorel Sălan (senator PSD de Hunedoara).

În cadrul Conferinței Organizației PSD Lupeni au avut loc alegeri pentru toate funcțiile de conducere locală, iar noul Birou Politic Local urmează să fie condus, pentru următorii 4 ani tot de către senatorul Cristian Resmeriță, care a fost reconfirmat, cu unanimitate de voturi, în funcția de președinte al acestei organizații. Mai mult, social-democrații din Lupeni l-am mandatat pe liderul lor să se înscrie și în alegerile care vor avea loc, în luna septembrie, pentru desemnarea conducerii județene a PSD Hunedoara, pentru funcția de președinte sau, cel puțin, pentru cea de președinte executiv.

”Le mulțumesc tuturor membrilor din marea familie social-democrată de la Lupeni pentru încrederea lor, pe care am simțit-o și o simt în tot ceea ce am făcut și facem pentru comunitatea noastră. De fiecare dată, am dovedit la urne, acolo unde să dă examenul oamenilor politici, că putem câștiga încrederea majorității cetățenilor din municipiul Lupeni și vom face acest lucru și la următoarele runde de alegeri. În ceea ce privește componența noii noastre echipe de conducere de la Organizația PSD Lupeni, nu au intervenit schimbări majore față de mandatul precedent, însă nu pot decât să mă bucur că echipa noastră a devenit mai puternică după ce tot mai mulți cetățeni ai Lupeniului ni s-au alăturat și la partid. Avem și un obiectiv imediat, câștigarea alegerilor prezidențiale din acest an, dar desigur, în fiecare zi ne pregătim pentru alegerile locale și cele parlamentare de anul viitor”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele Organizației PSD Lupeni.

În ceea ce privește candidatul de primar al social-democraților din Lupeni, Conferința organizației locale a PSD nu a trebuit să ia decât act de decizia pe care membri acestei organizații au luat-o încă din luna martie a acestui an, când au stabilit, în mod firesc ca Lucian Resmeriță, primarul în exercițiu al municipiului Lupeni, să-și asume și misiunea unui mandat ”plin” de primar al localității, în 2020-2024.