Senatorul Cristian Resmeriță sprijină cererile minerilor de la Paroșeni

Senatorul social-democrat Cristian Resmeriță se întâlnește miercuri, 26 septembrie 2019, cu angajaţii de la Exploatarea Minieră Paroşeni, unitate componentă a Societății Naționale pentru Închideri Mine Valea Jiului. Aceștia solicită de urgenţă măsuri care să le clarifice viitorul.
Oamenii sunt tensionaţi pentru că nesiguranța zilei de mâine generează astfel de situații. Iar, în acest caz, oamenii au perfectă dreptate. Sunt alături de ei și o spun cu toată responsabilitatea: o nouă ordonanţă care să înlocuiască Ordonanţa 36, trebuie să apară într-un timp cât mai scurt. Nici un om nu trebuie să rămână fără serviciu. Vom analiza împreună ce putem facem noi și vom vedea ce măsuri trebuie luate de alții. Eu vreau însă să-i asigur și pe cei de la Mina Paroșeni, ca de altfel pe toți salariații SNIMVJ că au întreaga susținere din partea mea”, a declarat senatrorul Cristian Resmeriță.
Peste 80 de oameni de la Mina Paroșeni (S.N.I.M.V.J) i-au solicitat în această dimineață senatorului Cristian Resmerita o întrevedere, având în vedere că aceștia sunt îngrijorați de riscul ca, după data de 1 ianuarie 2020, să rămână pe drumuri.
Vom reveni cu amănunte.