Ședința Comitetului de Monitorizare a Programului Operațional Regional (CM POR) 2014 – 2020

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea – Flaviu Bobora, participă în perioada 15 – 16 octombrie, la Râmnicu Vâlcea, la ședința de analiză desfășurată în prezența reprezentantului Comisiei Europene, Carsten Rasmussen – șeful Unității România, DG Regio.

Participanții discută, în principal, despre stadiul implementării POR 2014 – 2020 pe axe prioritare și instrumente teritoriale din cadrul POR, prezentarea privind implementarea instrumentelor financiare utilizate în cadrul Programului Operațional Regional – Equity Fund și Inițiativa pentru IMM-uri. Pe agenda întâlnirii se află și o informare privind procedurile scrise scrise derulate în perioada iulie – octombrie 2019 referitoare la aprobarea criteriilor de eligibilitate și selecție pentru AP 14 – spitale regionale și 8.1. Operațiunea A – Ambulatorii, 8.2. Operațiunea B – Unități de Primiri Urgențe, apel de proiecte nefinalizat.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea – Flaviu Bobora, deține din data de 03 septembrie a.c. funcția de președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest, din care fac parte județele Arad, Caraș-Severin, Timiș și Hunedoara.