Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Petroşani a răspuns PREZENT la Proiectul caritabil „Petrila faptelor bune”

Astăzi, 03.12.2019, elevii clasei a 9-a C, în cadrul orei de dirigenţie,  însoţiţi de profesor diriginte Mihoc Luminiţa, au celebrat sezonul cadourilor şi au făcut un gest caritabil, dăruind alimente familiilor nevoiaşe în cadrul proiectului de voluntariat Petrila Faptelor Bune, ediţia a 3-a , proiect care îşi realizează activităţiile în fiecare an pe perioada Postului Crăciunului,  coordonat de o fostă elevă a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, Raluca Cocolan. Întregul proiect se desfăşoară în cadrul Şcolii Gimnaziale Numărul 6 Petrila, în parteneriat cu şcoliile din Valea Jiului, Primăria Petrila şi ISJ Hunedoara.

De anul trecut acesta este cel mai puternic proiect caritabil din Valea Jiului, ajungând să strângă peste 4 tone de alimente neperisabile , dulciuri şi fructe, acestea fiind distribuite la peste 300 de persoane cu probleme sociale grave. Elevii Colegiului s-au gândit la familiile nevoiaşe şi au participat cu bucurie la acest proiect.

Până pe 8 decembrie 2019 puteți dona alimente greu perisabile precum: ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase, conserve, cozonaci, biscuiți, dulciuri, cereale, sucuri, dar și detergenți, produse de igienă personală (săpun, pastă de dinți), acestea pot fi aduse la Centrul de Documentare și Informare al Școlii 6 Petrila dar și la Biserica Ortodoxă ”Sfânta Treime” din orașul Petrila, unde sunteți așteptați de Preot Boantă Adrian, sponsor oficial al proiectului.



(Următoarea știre) »