OFIȚERII DGA, LA MALL-UL DIN DEVA!

Ca principal canal de comunicare cu publicul, linia Call Center anticorupţie 0800.806.806 pune la dispoziţia cetăţenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de corupţie, putând fi apelată gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă de pe teritoriul României.

Prevenirea reprezintă principala direcţie de acţiune împotriva corupţiei, concretizată prin desfășurarea unor activităţi de instruire şi informare în rândul personalului propriu, dar şi prin campanii de conştientizare a societăţii civile, în dorinţa expresă de schimbare a mentalităţiipopulaţiei în ansamblul său.

Cu ocazia Zilei Internaționale Anticorupție, ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Hunedoara au desfăşurat în zona unui centru comercial din municipiul Deva o activitate de informare şi distribuire de materiale cu conţinut promoţional anticorupţie.

Serviciul JudeţeanAnticorupţie Hunedoara este structura locală a D.G.A. cu sediul  în municipiul Deva, str. Mihai Eminescu, nr. 130, telefon 0254223700/int. 20277, fax 0254223700.

Cetăţenii judeţului Hunedoara care doresc să ia atitudine împotriva actelor de corupţie pot face acest lucru printr-o sesizare la linia gratuită Call Center 0800.806.806, prin e-mail la adresa: hunedoara.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.

 



(Următoarea știre) »