Serbare de Crăciun cu și pentru copiii speciali ai Centrului Școlar ”Rudolf Steiner” din Lupeni

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ””Rudolf Steiner” din Lupeni, în colaborare cu Asociația ”Sf. Apostol Andrei”, Asociația Parco Cavalli, Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni organizează vineri, 13 decembrie 2019, serbarea de Crăciun dedicată copiilor speciali ai acestui centru educațional din Valea Jiului.

Evenimentul, care se va derula sub genericul ”Noaptea Sfântă”, va avea loc de la ora 10,00 în sala de spectacol a Palatului Cultural ”Minerul” din municipiul Lupeni, participarea publicului fiind liberă, în limita locurilor disponibile în sală.

În cadrul acestui eveniment, alături de copiii din cadrul Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ””Rudolf Steiner” din Lupeni, care au pregătit câteva momente speciale pentru serbarea de Crăciun din acest an, pe scena de la Lupeni vor concerta: Ileana Berki, Larisa Nicuța, Andrada Iordache, Alexia Dreghici, Monica Țugulea, Rus Daniel, Bogdan Rusu, Adriana Rusu, Patricia Rusu și Grupul de colindători al Școlii gimnaziale nr. 4 Vulcan.



(Următoarea știre) »