Revelion 2020 cu Mariana Anghel, în centrul orașului Petrila

Și în orașul Petrila, autoritățile publice locale invită cetățenii să petreacă împreună, în stradă, Revelionul anului 2020.

Potrivit primarului Vasile Jurca, noul an va fi întâmpinat într-o atmosferă de sărbătoare, în cadrul căreia nu vor lipsi muzica populară, șampania și focurile de artificii.

Spectacolul de Revelion de la Petrila va avea loc în fața Casei de Cultură ”Ladislau Schmidt”, în noaptea de 31 decembrie 2019, cu începere de la ora 22,00 și va dura până târziu în noapte. invitat de onoare în spectacolul de Revelion oferit de Primăria și Consiliul local al orașului Petrila este apreciata cântăreață de muzică populară Mariana Anghel, al cărei recital va îmncepe de la ora 23,30.

”Invit cu drag toți cetățenii orașului Petrila care doresc să intre în noul an 2020 alături de noi, să vină la petrecerea Revelionului pe care îl organizăm în centrul orașului Petrila, în fața Casei de cultură. Am pregătit pentru toți participanții un recital artistic de excepție, în cadrul căreia o avem ca oaspete și pe Mariana Anghel. Am pregătit de asemenea șampanie și focuri de artificii, cu care vom întâmpina împreună noul an 2020. Un an pe care ni-l dorim cu toții mai bun, cu bucurii și satisfacții, cu sănătate și prosperitate. Mulțumindu-vă tuturor petrilenilor pentru că ne-ați fost sprijin în activitățile noastre din anul 2019, vă doresc un an nou fericit și plin de împliniri. La mulți ani !”, a declarat Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.