Pompiliu Barbu este noul viceprimar al municipiului Vulcan

Consiliul local al municipiului Vulcan l-a ales, în calitate de viceprimar al localității, pe consilierul local social-democrat Pompiliu Barbu.

Aceste îi succede în funcție lui Cristian Merișanu, care a decis să demisioneze, atât din funcția de viceprimar cât și din cea de membru al PSD, la începutul acestei luni.

Pentru alegerea noului viceprimar, Consiliul local Vulcan a avut de ales, în  cadrul ședinței din 27 martie, între consilierul local Pomiliu Barbu și consilierul local Angela Stoica, scorul fiind de 14-4 în favoarea candidatului propus de PSD.

Primarul municipiului Vulcan apreciază alegerea consilierilor drept una corectă și binevenită, mai ales în situația actuală, considerând că împreună cu noul viceprimar, echipa de conducere a Primăriei din Vulcan va fi mult mai puternică. ”Mulțumesc membrilor Consiliului Local care i-au susținut candidatura lui Pompiliu Barbu pentru funcția de viceprimar al municipiului Vulcan.  Împreună am fost și suntem o echipă puternică de la debutul activității noastre ca politicieni locali. Cu atât mai mult în această perioadă în care forța de a rămâne solidari și implicați în depășirea cu succes a pandemiei, pot fi susținute doar prin efortul conjugat al unei echipe puternice. Îi doresc colegului și co-echipierului meu, Sănătate și Putere de Muncă!”, a declarat primarul Gheorghe Ile.

Tot astăzi, au fost validați și alți 4 noi consilieri locali, care completează echipa PSD în Consiliul local Vulcan, după demisia celor din ”grupul Merișanu”. Astfel, începând cu data de 27 martie, din Consiliul local Vulcan fac parte: Spiridon Simion, Cornel Hîrtop, Elena Liciu și Adrian Laurențiu Hisem.