Punct final în activitatea CJH sub conducerea lui Mircea Bobora

Consiliul județean Hunedoara s-a reunit joi, 22 octombrie 2020, în ședință on-line, pentru ultima oară în vechea componență, sub conducerea președintelui Mircea Flaviu Bobora care își încheie astfel mandatul de 4 ani în fruntea forului legislativ județean.

Acesta este motivul pentru care, la finalul ședinței de Consiliu județean în care au fost adoptate mai multe decizii de importanță administrativă, președintele CJH Mircea Flaviu Bobora a ținut să le mulțumească consilierilor județeni și angajaților Consiliului Județean Hunedoara pentru colaborarea din mandatul 2016-2020. „Vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați realizat și am realizat împreună în mandatul 2016-2020. De asemenea, urăm cu sufletul deschis, mult succes următorului Consiliu Județean, următoarei conduceri executive și avem certitudinea că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine. Cred că, la sfârșitul următorului mandat, veți fi la fel de satisfăcuți de activitatea dumneavoastră ca și în acest mandat. Vă doresc multă sănătate și fericire! A fost o onoare pentru mine să lucrez cu oameni ca dumneavoastră, oameni dedicați bunului mers al Consiliului Județean Hunedoara. Mulțumesc echipei din Consiliul Județean, aparatului de specialitate care a fost alături de noi și ne-a sprijinit în toate acțiunile. Repet, am certitudinea că următorul Consiliu Județean va face un mare pas calitativ în față. Lucrurile trebuie îmbunătățite continuu și vor fi îmbunătățite!”, a transmis Mircea Flaviu Bobora.

Începând cu data de 23 octombrie 2020, noul Consiliu județean și noul Președinte al acestui for, Laurențiu Nistor, urmează să-și preia atribuțiile oficiale, imediat după ședința de constituire a Consiliului județean și depunerea jurământului de către consilieri.

Reamintim că, alături de Mircea Flaviu Bobora, la conducerea executivă a CJH în perioada 2016-2020 s-au aflat vicepreședinții Daniel Andronache și Sorin Vasilescu, iar din componența Consiliului județean au făcut parte consilierii: Antal Liviu – Marius, Armean Lenuța, Bălănesc Doinița – Maria, Bărbulescu Mariana, Chirilă Ioan Nicolaie, Chivu Cristina, Circo Aurel – Vasile, Dămian Dana, Dimulescu Rodica, Dunca Victoria – Alina, Felciuc Eduard, Hirghiduși Ion, Hodor Petru, Iovănescu Alin – Cosmin, Ivăniși Maria, Mârza Florin, Morar Nicolae Simion, Mutulescu Marius, Oprișa Ioan Florin, Pârvan Ilie, Petruș Adrian, Popa Mircea – Marcel, Popescu Valentin, Popescu Viorica, Rus Lucian – Ioan, Socaci Andrei, Suciu Ancuța – Elena, Simon Ionuț – Lucian, Staier Ioan – Dumitru, Toma Florian.