Infecțiile cu Covid-19 au închis activitatea cu publicul de la Primăria Orăștie

Activitățile cu publicul au fost sistate începând de astăzi, 3 noiembrie 2020, după ce un număr de 9 angajați ai instituției au fost depistați ”Pozitiv” cu infecție de Covid-19. Potrivit primarului municipiului Orăștie, Ovidiu Laurențiu Bălan, măsura instituită în regim de urgență este valabilă pe termen nelimitat până la rezolvarea problemelor de natură sanitară.
”Cetățenii pot însă să depună cereri la registratura primăriei sau să ia legătura cu angajații instituției, telefonic sau prin email,  pentru soluționarea problemelor. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, arată primarul Ovidiu Laurențiu Bălan într-o postare publicată pe pagina oficială de facebook a Primăriei municipiului Orăștie.
De asemenea, acesta informează că și o angajată a Serviciului de Evidență a Persoanelor, aflată în incinta sediului Poliției Municipiului Orăștie a fost confirmată pozitiv cu SARS COV-2, motiv pentru care toți colegii de birou ai acesteia au intrat în carantină, iar activitatea serviciului este suspendată până în data de 16 noiembrie 2020.