ARRIVAL FEST 2021 / Se fac pregătiri pentru cel mai mare festival artistic din istoria Văii Jiului

În Valea Jiului au început pregătirile pentru organizarea celui mai mare eveniment artistic din istoria acestei regiuni. Este vorba despre un festival muzical de mare amploare, la care se estimează că vor participa peste 50.000 de persoane.

Intitulat ”ARRIVAL”, festivalul muzical este programat să se desfășoare în perioada 20-22 august 2021 în municipiul Lupeni. Evenimentul este organizat de o echipă tânără care-l are în frunte pe Andrei Popa, un nume deja cunoscut în lumea show-biz-ului local, ca solist de muzică ușoară, compozitor și prezentator. Acesta și-a propus acum să confirme și în calitatea de antreprenor și organizator de evenimente cultural-artistice, iar Festivalul Arrival 2021 este prima mare provocare a acestui nou statut.  ”Trăim prezentul într-o lume incertă, ceea ce pe majoritatea îi determină să caute în toată această nesiguranță magia. În locul în care cei mai mulți se rezumă la a o căuta, cei mai curajoși îi dau viață. Noi ne-am decis să ne unim pentru a face acest lucru posibil, în ciuda situației actuale, însă avem nevoie și de voi, mai precis de încrederea și răbdarea voastră, de grija unuia pentru celălalt. Cât despre magie, lăsați scânteia în mâinile noastre”, spune Andrei Popa despre evenimentul pe care, împreună cu o echipă de oameni tineri, dar foarte valoroși, intenționează să-l deruleze anul acesta în Valea Jiului.

Este vorba despre un festival de mare anvergură, care se va derula pe un teren cu o suprafață foarte mare, în zona fostei Mine Lupeni Sud, la intrarea în municipiul Lupeni dinspre Vulcan. Aici vor fi amplasate cele 4 scene de concert pe care vor urca zeci de artiști de primă mână ai muzicii românești, dar și alte facilități, precum o zonă VIP (pentru cei cu bilete speciale), o zonă de camping, una de street-food, un parc de distracție, o zonă de relaxare și mai multe zone de activități diverse, cu corturi de promo, produse și servicii ale companiilor partenere, precum și cu două parcări încăpătoare.

Directorul ”Arrival Festival”, Andrei Popa, spune că, pentru moment, organizatorii așteaptă încă să vadă care va fi evoluția pandemiei de coronavirus (singura care mai poate pune probleme în derularea acestui festival) înainte de a face publice toate informațiile legate de acest
eveniment și de a pune în vânzare biletele.

Fiți pe fază  și nu ratați ARRIVAL Festival ! Primul mega-festival din istoria Văii Jiului !