De miercuri, se toarnă asfalt pe drumurile din Vulcan

”Până la sfârșitul acestei săptămâni sperăm să se circule în condiții normale pe drumurile principale din municipiul Vulcan !” Asigurările vin chiar din partea primarului localității, Cristian Merișanu care a informat că, începând de miercuri, 24 martie 2021 va începe asfaltarea carosabilului pe principalele artere rutiere din localitate.

Lucrările de reparații ale carosabilului pe străzile din municipiul Vulcan  au început încă din data de 15 martie 2021, așa cum anunțase inițial primarul Merișanu. Drumarii au efectuat în cursul săptămânii trecute o serie de lucrări pregătitoare pe DN 66 A la intrarea în Vulcan atât dinspre Petroșani, cât și dinspre Lupeni, dar și pe cele două artere rutiere importante care tranzitează centrul orașului, strada Nicolae Titulescu și Bulevardul Mihai Viteazu. Din păcate, din cauza schimbării radicale a condițiilor meteorologice neprielnice pentru acest tip de lucrări, acțiunea de asfaltare a fost întârziată câteva zile.

Acum însă, după cum precizează primarul municipiului Vulcan, lucrurile vor decurge normal și în câteva zile șoferii vor scăpa de disconfortul circulației rutiere pe raza acestei localități. ”Am urmărit cu atenție prognoza meteo pentru următoarele zile și, pentru că se anunță vreme ceva mai bună, vom începe efectiv asfaltarea drumurilor din Vulcan. Lucrările vor demara miercuri, 24 martie și vom lucra zi lumină, chiar și în zilele de week-end dacă va fi necesar, astfel încât până la finalul săptămânii să se circule corespunzător pe drumurile publice din orașul nostru”, a declarat primarul Cristian Merișanu.

Acesta a mai precizat că, în perioada următoare, lucrări similare vor fi efectuate și pe alte artere rutiere de pe raza municipiului, acolo unde acestea se impun.