Șomajul tehnic și implementarea proiectelor europene, temele discuțiilor dintre prefectul de Hunedoara și președintele ANOFM

Situația din județul Hunedoara privind șomajul tehnic și implementarea proiectelor europene și guvernamentale au fost temele discutate în cadrul unei întâlniri de lucru dintre prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian și președintele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, Maria Mareș.

La discuții a participat directorul executiv al Agenției Județene pentru ocuparea Forței de Muncă, Georgeta Tomuța, care a prezentat problemele curente și proiectele din domeniul muncii și protecției sociale aflate în lucru pentru județul Hunedoara.

Președintele A.N.O.F.M. a transmis prefectului județului că, la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, activitatea A.J.O.F.M. Hunedoara este apreciată, în condițiile în care situația din punct de vedere social și economic este deosebit de complexă în județul nostru.

Prefectul Călin Petru Marian a precizat că va acorda în continuare tot sprijinul instituțional pentru ca măsurile luate la nivel județean în domeniul ocupării forței de muncă să fie aplicate eficient și în termen scurt. „Rezolvarea tuturor problemelor hunedorenilor și ale agenților economici care beneficiază de serviciile A.J.O.F.M constituie o prioritate pentru Instituția Prefectului care sprijină ori de câte ori este nevoie conducerea județeană a A.J.O.F.M. Hunedoara”, a completat Călin Petru Marian.