Teatrul de Artă din Deva își redeschide porțile pentru public

Scăderea incidenței cazurilor de COVID-19 în municipiul Deva permite reluarea spectacolelor și a întâlnirilor cu publicul iubitor de teatru. În luna mai, Teatrul de Artă Deva își redeschide porțile pentru public și vine cu o nouă premieră.

În data de 14 mai 2021, aici este programat spectacolul cu piesa ”Veronika se hotărăște să moară” după Paulo Coelho. Regia este semnată de Florin Ionescu, iar din distribuție fac parte: Diana Rotaru, Sergiu Cornelius, Anette Marka, Aurelian Gheorghe, Ioana Cojocărescu, Silviu Dobre, Roxana Olșanschi, Andreea Pascu, Laurențiu Lungu. Spectacolul este nerecomandat minorilor cu vârsta sub 16 ani!

Vineri, 21 mai, se joacă piesa ”Neoplasticism”, în regia lui Roman Mălai. Distribuția: Mihai Feier, Laurențiu Lungu, Ioana Cojocărescu.

Preț bilet pentru fiecare dintre cele două spectacole: 20 lei/10 lei (pensionari, elevi, studenți)

În 25 mai este programată o nouă premieră a stagiunii. Aceasta îi va aduce în fața publicului pe actorii Roxana Olșanschi și Eugen Pădureanu în spectacolul ”Nu-i ușor să fii bogat” , o adaptare după Gyorgy Spiro, în regia lui Eugen Pădureanu.

Preț bilet premieră: 30 lei/15 lei (pensionari, elevi, studenți)

La toate cele trei spectacole, numărul locurilor este limitat.

Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis doar cu mască de protecție, după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.

Rezervările se fac la Agenția Teatrală – tel. 0787.259.420 sau la tel. 0787.287.113.