Vești despre un nou succes al ”Glasurilor de argint”

Un recent festival-concurs de muzică folk, organizat la Tg. Jiu, la început de august, sub genericul ”Folk la Poarta sărutului” a adus noi premii pentru un număr de 4 membri ai grupului ”Glasuri de argint” din municipiul Vulcan, pregătiți de profesorul Ileana Berki.

Astfel, potrivit presei locale din Gorj, artiștii Răzvan Fara, Larisa Nicuța, Ruxandra Merișanu și Alexandra Butnaru și-au adjudecat o parte din premiile oferite de organizatori, câștigându-și inclusiv dreptul de a participa la tabăra folk de la Calafat 2022, acolo unde vor avea ocazia de petrece 10 zile frumoase în compania altor tineri talentați din țară, dar mai ales să fie alături de ”lupii mari” ai folkului românesc.

De remarcat este și faptul că prestația tinerilor artiști din Valea Jiului nu a trecut neobservată nici de presa gorjeană care a remarcat în mod deosebit prezența grupului de tineri folkiști din Vulcan, consemnând ceea ce și noi spunem de ani buni, și anume că ”se vede că acolo este un profesor care se ocupa de cei mici și știe să-i pună în valoare”.

Felicitări, tuturor !