Ultimatum pentru managementul Apaprod privind rentabilizarea activității centrelor operaționale, din partea conducerii CJH

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, împreună cu administratorul public al Consiliului Județean Hunedoara, Costel Avram, alături de primarii din zona Țării Hațegului Tiberiu Pasconi (Totești), Ioan Vlad (Sălașu de Sus), Dumitru Oprean (Sântămărie Orlea), Adrian Vîrtopean (Densuș) și Răzvan Ionescu (Bretea Română), au avut joi, 12 august 2021, o întâlnire cu conducerea companiei Apaprod și cu șefii centrelor operaționale.

Potrivit reprezentanților CJH, scopul acestei întâlniri a fost identificarea problemelor cu care se confruntă centrele operaționale pe de-o parte, managementul operatorului regional și așteptările cetățenilor din zona Țării Hațegului.

„Managementul Apaprod are la dispoziție 30 de zile pentru a prezenta soluții de rentabilizare a activității centrelor operaționale și pentru a implementa noua organigramă. Compania înregistrează un profit de aproape 2 milioane de lei în primele luni ale acestui an, însă nu este suficient. Am cerut conducerii Apaprod să ia toate măsurile pentru eliminarea pierderilor, îmbunătățirea serviciilor oferite populației și pentru asigurarea necesarului echipelor de intervenție. Apaprod trebuie să fie o echipă unită pentru că are de implementat un proiect major de extindere a rețelelor de apă și canalizare, care va fi finanțat din fonduri europene. În același timp, se impune îmbunătățirea comunicării între companie și primarii localităților care dispun de rețele de distribuție a apei și canalizare. Sper că mesajul meu a fost receptat și înțeles atât de către conducerea Apaprod, cât și de șefii centrelor operaționale!”, a declarat președintele Laurențiu Nistor.