Cadouri de Moș Crăciun pentru ucenicii de la Apa Serv Valea Jiului

Angajații Apa Serv Valea Jiului au transformat, pentru câteva ore, salopeta de lucru în ”costum de Moș Crăciun”, în cadrul unei acțiuni de tradiție în preajma sărbătorilor de iarnă.

În frunte cu conducerea executivă a companiei, aceștia au împărțit daruri pentru elevii din clasele de învățământ dual de la Liceul ”Dimitrie Leonida” din Petroșani și Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” din Petrila. ”Am avut astăzi bucuria de a relua un vechi obicei al echipei noastre înaintea sărbătorii Crăciunului. Astfel, pentru câteva momente de suflet, am transformat salopeta noastră clasică de lucru în ”costum de Moș Crăciun” și am împărțit daruri ucenicilor noștri de la clasele de învățământ dual de la cele două licee cu care colaborăm în acest program educațional. Ne-am dorit ca și în acest fel să fim alături de acești elevi care au fost atât de serioși în acest an și s-au străduit să învețe multe lucruri noi și de care suntem atât de mândrii”, a declarat ing. Cristian Ionică, directorul general al ASVJ.

Tot potrivit unei vechi tradiții pentru inimosul colectiv al Apa Serv, în pragul sărbătorilor de iarbă aceștia au fost prezenți, cu daruri oferite din suflet, alături de seniorii de la centrul social de la Dărănești, păstorit de părintele ortodox Gabriel Bulf. ”Ne-am bucurat că am reușit să facem, cu inimă curată, și în acest an, mici bucurii unor oameni deosebiți. Le mulțumesc colegilor mei pentru faptul că au subscris acestui proiect care, prin bucuria de a dărui, ne face să primim cu inima curată, Sfânta Sărbătoare a Crăciunului. Tuturor colegilor noștri, partenerilor noștri și beneficiarilor noștri le transmit cu drag, sărbători fericite!”, a mai spus Cristian Ionică, directorul general al ASVJ.