Miruna Mălăuță, test competițional la Pamplona pentru ”Premier League”

Valoroasă componentă a lotului de karate al CSM Jiul Petroșani, sportiva Miruna Mălăuță a participat, în aceste zile, la un important turneu competițional în Spania. ”Karate 1 Serie A”de la Pamplona (Spania) este primul eveniment competițional internațional al anului 2022 la care a participat și sportiva din Petroșani.

Aceasta a reușit să o învingă din nou, în primul tur, pe mult mai titrata sportivă Nina Radjenovici din Elveția, cu scorul de 4-3, dar apoi a pierdut calificarea în etapa superioară în fața unei puternice sportive din Spania, după cum informează Radu Polifronie, antrenorul secției de karate a CSM Jiul Petroșani, care a fost prezent, împreună cu Miruna Mălăuță la această competiție.

Radu Polifronie consideră că, pentru Miruna Mălăuță, competiția de la Pamplona a fost un test util înainte de competiția Premier LEAGUE karate, care va avea loc in Emiratele Arabe Unite peste circa două săptămâni, competiție în cadrul căreia Miruna Mălăuță va reprezenta din nou Valea Jiului și România în elita sportului mondial de karate.