Laurențiu Nistor: Continuăm depunerea proiectelor pentru atragerea de fonduri prin PNRR pentru reabilitarea clădirilor publice

Astăzi, vor fi depuse două noi proiecte care au ca scop modernizarea, reabilitarea și eficientizarea energetică a unor clădiri publice aflate în proprietatea Consiliului Județean Hunedoara.
Colegii consilieri județeni au aprobat deja proiectele în regim de urgență, iar echipa CJ Hunedoara care răspunde de atragerea de fonduri încarcă datele în sistem pe parcursul acestei zile.
Vizăm reabilitarea imobilului Palatului Administrativ în care își desfășoară activitatea o parte a finanțelor publice hunedorene și Centrul de Cultură și Artă al județului Hunedoara, precum și reabilitarea clădirii mai noi a Palatului Administrativ de pe B-dul Decebal, imobil aflat în conservare.
Fondurile asigurate prin Planul Național de Redresare și Reziliență sunt la dispoziția noastră, trebuie doar să depunem cât mai multe proiecte și să atragem sumele necesare modernizării și eficientizării energetice a clădirilor.
Laurențiu Nistor, Președintele Consiliului Județean Hunedoara