Încep simpozioanele studențești la Universitatea din Petroșani

A doua jumătate a săptămânii în care ne aflăm este marcată, la Universitatea din Petroșani, de desfășurarea tradiționalelor simpozioane naționale studențești organizate sub egida celor trei facultăți componente ale acestei universități.

Astfel, în organizarea Facultății de Mine, în perioada 12-14 mai 2022, are loc cea de-a XIX-a ediție a Simpozionului Național Studențesc ”Geoecologia”, în organizarea Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică, în aceeași perioadă se desfășoară ”Zilele Tehnicii Studențești”, în timp ce sub auspiciile Facultății de Știință vor avea loc, tot în același interval de timp, lucrările simpozionului național ”Student, Știință, Societate”.

Deschiderea festivă a celor trei simpozioane studențești va avea loc vineri, 12 mai 2022, ora 10,00 la sala de conferințe a Bibliotecii Universitare din Petroșani. În cadrul festivității de deschidere vor susține scurte alocuțiuni prof.univ.dr.ing. Radu Sorin – rectorul Universității din Petroșani, prof.univ.dr.ing. Maria Lazăr – prorector al Universității din Petroșani, studentul Alexandru Mihai Chiuda – reprezentantul organizațiilor studențești de la Universitatea din Petroșani, precum și coordonatorii celor trei simpozioane, respectiv conf.univ.dr.ec. Oana Baron – responsabil organizare simpozion ”Student, Știință, Societate”, conf.univ.dr.ing. Dragoș Păsculescu – responsabil organizare simpozion ”Zilele Tehnicii Studențești” și asist.univ.dr.ing. Izabela Maria Apostu – responsabil organizare simpozion ”Geoecologia”.

Festivitatea de premiere a lucrărilor evidențiate în cadrul celor trei simpozioane studențești de la Universitatea din Petroșani va avea loc vineri, 12 mai 2022, ora 18,00 la sala de conferințe a Bibliotecii Universitare din Petroșani.