Omul de afaceri Constantin Fulga se alătură familiei PSD Lupeni

Col. (r) Constantin Fulga, unul dintre cei mai importanți investitori privați din regiunea Văii Jiului, proprietarul Grupului Edy-Ursu, este începând de astăzi membru al Organizației PSD Lupeni.

Important membru al comunității de afaceri din Valea Jiului, fost ofițer al Armatei Române și președinte al Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Valea Jiului, dar și un devotat patriot, Constantin Fulga a luat decizia de a se alătura Partidului Social Democrat și, cu toate că este cetățean al municipiului Petroșani, a ales să se înscrie în echipa social-democraților de la Lupeni, condusă de senatorul Cristian Resmeriță, având la rândul său convingerea că astfel se alătură unei adevărate echipe, în care viața politică este nu doar deosebit de activă, ci și una familială.

Am hotărât să vin într-o echipă alături de PSD și de senatorul Cristian Resmeriță, pentru că atunci când PSD a guvernat țara, mereu s-au întâmplat anumite lucruri bune atât pentru cetățeni, cât și pentru mediul de afaceri. Am găsit aici, la Lupeni, o organizație frumoasă și îmi doresc, să ajut cetățenii acestui municipiu cu tot ceea ce pot!”, a declarat Constantin Fulga.

Afilierea acestuia la Organizația PSD Lupeni a fost primită cu bucurie de membri acestei formațiuni politice din municipiul Lupeni, dar și de conducerea PSD Lupeni. Sunt bucuros pentru fiecare cetățean care alege să vină alături de PSD.  Vreau să vă spun că astăzi, 19 mai 2022, în cadrul obișnuitei noastre ședințe de partid, am validat cererile pe care le-am primit din partea unui număr de aproape 70 de cetățeni care au ales să se înscrie în Organizația PSD Lupeni. Acest fapt este o bucurie pentru mine! Între noii noștri colegi de partid, salut afilierea domnului Constantin Fulga, un important reprezentant al mediului de afaceri și un nume cunoscut și apreciat în Valea Jiului, care a venit în echipa PSD Lupeni, însoțit de alți 50 de colegi și colaboratori ai dânsului. Îi urăm și le urăm bun venit în marea familie a PSD Lupeni!”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.