Lucrările de amenajare a parcărilor continuă în municipiul Lupeni

Cu toate că în municipiul Lupeni sunt deja amenajate cele mai multe locuri de parcare din regiunea Văii Jiului, autoritățile publice locale continuă programul de identificare și modernizare a unor noi zone publice în care pot fi amenajate locuri publice de parcare, fiind acordată o atenție specială locurilor de parcare pentru riverani, în toate cartierele de locuințe ale localității.

Astfel, în aceste zile sunt efectuate lucrări de delimitare și asfaltare a unor noi perimetre de parcare în zone precum: Aleea Liliacului- Calea Brăii (35 de parcări); Str, Viitorului, în zona blocurilor K3-D11 (28 de parcări); Bld. Păcii, bl. 8 (23 de parcări) și Str. Viitorului, bl M4 (14 plocuri de parcare).

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță reamintește că, numai în acest an, au mai fost finalizate alte aproape 200 de noi locuri pentru parcare în zone precum: Aleea Liliacului, bl.9 (9 locuri); Bld. Tudor Vladimirescu, în zona blocurilor 78-80 (31 locuri); Str. Viitorului, bl. M2 (16 locuri); Bld. Păcii, zona blocurilor A1-A2 (35 locuri); Bld. Tudor Vladimirescu, bl.37 (50 locuri); Bld. Tudor Vladimirescu – Aleea Narciselor (30 locuri) sau Aleea Castanilor (32 locuri).

”Programul nostru de management al parcărilor este unul esențial pentru a asigura fluidizarea circulației rutiere în zona centrală a localității, dar și pentru a răspunde unei cerințe din partea cetățenilor, pe fondul creșterii parcului auto din municipiul Lupeni. Ne dorim să avem locuri de parcare amenajate corespunzător, așa cum ne dorim ca numărul acestora să fie suficient, astfel încât să nu mai avem autoturisme parcate pe benzile de circulație de pe străzile din municipiul Lupeni sau pe zonele verzi. Investițiile de acest fel vor continua și în perioada următoare”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.