Briana Rădulică din Lupeni, campioană mondială de Karate WUKF în SUA

Briana Rădulică din Lupeni este nu doar o fată frumoasă, un elev de nota zece și o absolventă de top a Liceului Teoretic ”Mircea Eliade” din Lupeni, ci și un sportiv de aur al României.

Componentă a lotului național de karate WUKF al României, aceasta a participat, în aceste zile, la Campionatul Mondial de Karate WUKF, eveniment organizat în Florida (SUA) de Word Union of Karate-Do Federation, unde a obținut rezultate absolut remarcabile. Astfel, Briana Rădulică a urcat de trei ori pe podium, adjudecându-și în același timp și titlul de campioană mondială WUKF la kumite individual (categoria 18-20 ani). În palmaresul obținut de sportiva din Lupeni la Campionatul Mondial din SUA, pe lângă titlul mondial la kumite individual, se mai adaugă un loc 2 la kumite rotativ (categoria 18-20 ani) și un loc 3 la kumite shobu sanbon (categoria 18-20 ani).

Briana Rădulică este atletă la WUKF World Karate din anul 2011, dar face parte și din echipa de aspiranți ai Salvamont Lupeni. Dincolo de aceste activități pe care le face din pasiune, dar care-i definesc personalitatea, Briana Rădulescu este un om deosebit de ambițios și în ceea ce privește perspectiva viitoarei sale cariere, pe agenda admiterii la studiile universitare, aceasta intenționând să aplice în acest an pentru admiterea la Academia de Poliție sau la Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Felicitări și succes, Briana Rădulică !