20 Iulie – Ziua Lucrătorului din Serviciile Publice de alimentare cu apă și de canalizare

Apa Serv Valea Jiului sărbătorește pe data 20 iulie, asemeni tuturor operatorilor de servicii publice de acest tip din România, Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare.

Prevăzută prin Contractul Colectiv de Muncă pe ramură, Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare aduce în atenția opiniei publice rolul pe care oamenii care muncesc în cadrul societăților de distribuție a apei potabile, îl au în viața comunităților locale. ”Noi, la Apa Serv Valea Jiului, ne-am străduit să ne îndeplinim cât mai bine acest rol, iar pentru acest lucru le mulțumesc tuturor celor care fac parte din această echipă, dorindu-le sănătate, spor în toate, bucurii și dorințe împlinite. Împreună, putem să-i asigurăm pe cetățenii Văii Jiului că ne propunem să rămânem, același partener serios, preocupat de creșterea constantă a calității serviciilor oferite populației din Valea Jiului așa cum ne dorim să păstrăm poziția noastră de seriozitate în relațiile cu toți partenerii și beneficiarii. Tuturor, de Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare,  le transmit gândurile mele bune și urarea de ”La mulți ani !”, transmite, cu acest prilej, ing. Cristian Ionică, director general al Apa Serv Valea Jiului.

În același timp, acesta arată că sărbătoarea din 20 iulie reprezintă pentru lucrătorii din serviciul public de alimentare cu apă potabilă și canalizare din Valea Jiului și un alt moment de bilanț. ”Într-un astfel de moment de bilanț, avem toate motivele să fim mândri. Activitatea operatorului regional de apă potabilă din Valea Jiului este una performantă și ridicată din punct de vedere al calității serviciilor oferite. De asemenea, strădaniile noastre de a performa în creșterea constantă a calității serviciilor este concretizată în accesarea unor sume importante de bani europeni, nerambursabili, pentru reabilitarea și modernizarea rețelelor și pentru extinderea zonelor de furnizare a apei potabile. La finalul acestui program de investiții, Apa Serv Valea Jiului va putea asigura alimentarea cu apă potabilă pentru aproape 100% din gospodăriile din regiunea Văii Jiului, spune ing. Cristian Ionică.

Cu ocazia Zilei lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare, conducerea Apa Serv Valea Jiului transmite întregului colectiv de salariați mulțumiri pentru activitatea depusă, cu responsabilitate, profesionalism și consecvență, repere care constituie parte importantă din succesul acestei companii și din aprecierile primite din partea beneficiarilor.



(Următoarea știre) »