Zilele Municipiului Petroșani, ediția a XX-a

În municipiul Petroșani vor avea loc la finalul acestei săptămâni, două zile de spectacole în aer liber în cadrul evenimentului organizat de municipalitate sub genericul ”Zilele Municipiului Petroșani”, eveniment ajuns la ediția cu numărul 20.

În cadrul spectacolului de folclor, pe scena de la Petroșani vor urca în acest an Olguța Berbec și Remus Novac & Taraful, Suzana Toader și Felician Nicola, Gabi Nicolae iar în deschidere elevii clasei de canto conduse de prof. Simona Ionașc, interpreți de muzică populară ai Asociației Culturale ”Lirica” condusă de prof. Tiberiu Coconeț și tineri interpreți de la Casa de Cultură a studenților Petroșani, coordonați de prof. Eugen Muntean.

Tot acești tineri de la școlile de canto din Petroșani vor deschide și spectacolul de muzică , pop, rock și dance, în care vor mai urca pe scenă Andrei Păunescu, Alexia Ilieș, Rubby și Connect-R.

Spectacolele vor avea loc în Centrul civic al municipiului Petroșani, vineri, 29 iulie 2022, respectiv sâmbătă, 30 iulie 2022, de la ora 18,00 iar spectacolul de sâmbătă seara se va încheia și cu un show de lasere și un foc de artificii.