Rezultate notabile pentru sportivii CS Fujin Vulcan la Cupa României

Peste 400 de sportivi de la cluburile de profil din întreaga țară, au participat, zilele trecute, la o nouă ediție a competiției Cupa României la Kempo K1, eveniment care a avut loc la București.

Chiar și în lipsa sportivei Timeea Ștefănescu, care a fost retrasă din această competiție, în urma unei accidentări, sportivii CS Fujin Vulcan au avut o evoluție foarte bună, adjudecându-și câteva locuri pe podium, dar și alte rezultate notabile.

Astfel, pe categoriile de concurs la care au evoluat în aceastăî competiție, Mădălina Benchea a obținut Locul 1, Cristina Pato, Alexandru Dăuceanu, Bogdan Câmpan și Darius Spiridon s-a clasat pe locul secund, iar Ovidiu Bucșa completează, cu un loc 3, prezența pe podiumul Cupei României a sportivilor Kempo K1 din Vulcan.

Lista este completate de rezultatele sportivilor Angela Surugiu, Denisa Munteanu, Gabriel Popa și Francesco Birnaru care s-a clasat pe locul 5.

Felicitări, tuturor !

Pentru Timeea Ștefănescu urmează, odată cu recuperarea după accidentare, o intensificare a antrenamentelor, având în vedere șansele acesteia de a participa, la finalul acestei luni, la Campionatul European de Kempo din Antalya (Turcia).