Pompierii hunedoreni, campioni naționali la minifotbal

Campioni în lupta cu focul și în intervențiile dificile pe care le implică situațiile de urgență, pompierii din cadrul ISU Hunedoara se dovedesc al fi la fel de buni și atunci când vine vorba despre sport.

O nouă confirmare în acest sens, vine la scurt timp după ce, la Arad, a avut loc o interesantă competiție de minifotbal organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România, filiala Arad, sub coordonarea ASPR Central. Aici, pompierii din Hunedoara au cucerit atât titlul de campioni, cât și pe cele pentru ”Cel mai bun portar” al competiției, prin Mihai Tătaru, dar și pe cel de Golgheter al competiției, prin Emilian Petrișor.

Evenimentul sportiv desfășurat în cadrul etapei naționale de „Minifotbal Old Boys 40+” a avut loc în perioada 1-4 noiembrie 2022. La această competiție, pompierii hunedoreni s-au întrecut alături de echipele din cadrul: ISU Olt, ISU Dolj, ISU Harghita, ISU Giurgiu, ISU Tulcea, ISU Arges, ISU Brașov, ISU Alba, ISU Călărași, ISU Prahova, ISU Maramureș, ISU Constanța, ISU Galați și ISU Arad.

Finala s-a disputat între ISU Hunedoara și ISU Brașov, iar pompierii hunedoreni au reușit să se impună, aducând atât cupa cât și multă bucurie pentru colegii lor, acasă, la Deva.

Felicitări!