Concert de colinde în Parcul CAP Lupeni, cu formațiile Color, Freeland și Luke

Luni, 5 decembrie 2022, în Ajun de Moș Nicolae, cetățenii municipiului Lupeni dar și toți cei care doresc să pătrundă în atmosfera sărbătorilor de iarnă în armonii de colinde, sunt invitați la un prim concert de colinde din seria celor care vor avea loc, în cursul acestei luni, în diverse puncte de interes public din municipiul Lupeni.

Luni, 5 decembrie 2022, începând cu ora 17,00 vor susține un concert de colinde (dublat de alte piese deosebite din repertoriul lor) formațiile COLOR și FREELAND, dar și LUKE de la Lupeni împreună cu Andra Moldovan.

Spectacolul va avea loc în parcul CAP Lupeni și este oferit publicului cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al municipiului Lupeni.

”Împreună, sărbătorile sunt mai frumoase. De aceea vă adresez invitația de a veni la acest concert de colinde pe care-l vor susține o seamă de artiști valoroși din comunitatea Văii Jiului, în deschiderea unui sezon artistic în care colindele vor răsuna în orașul nostru până la finalul acestei luni. Vă invit să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase colinde, pe care, în Ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, ni le aduc formațiile Color, Freeland dar și îndrăgitul artist lupenean Luke împreună cu Andra Moldovan”, transmite Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.