Muzică și poezie cu dragoste, la Aztek Caffe Petroșani

Pentru finalul acestei săptămâni aflate sub semnul dragostei, cafeneaua Aztek Caffe din centrul municipiului Petroșani (situată pe Bd. 1 Decembrie 1918, lângă sediul vechi al Școlii gimnaziale IG Duca) devine, din nou, centrul de interes al iubitorilor de cultură și artă din Valea Jiului.

Aici, în perioada 17-19 februarie se vor derula, sub același generos generic al ”Zilelor Culturale Aztek Caffe” o serie de evenimente cultural-artistice care aduc în atenție artiști cunoscuți și apreciați, care vor fi prezenți în concerte memorabile, precum și o întreagă pleiadă de creatori de poezie din Valea Jiului.

Seria acestor evenimente va fi deschisă în seara zilei de vineri, 17 februarie 2023 când, cu începere de la ora 19,00 la Aztek Caffe poezia de dragoste este cadoul de preț oferit tuturor celor care îndrăgesc acest gen literar. Emoționante poezii de dragoste vor fi recitate în cadrul acestui inedit eveniment, chiar de către autorii acestora. Pentru ediția din acest an a acestui spectacol de poezie, care se va derula sub titul ”Arome de cafea și poezie”, gazdele le-au invitat în recital pe poetele: Mari Ghicioi, Mirela Cocheci, Anca Ciolca, Florentina Mitrică și Ianina Cupșan.

Proprietarii cafenelei Aztek Caffe, Manuela și Alin Crișan își doresc astfel să acorde un sprijin concret creatorilor de poezie, oferindu-le un spațiu neconvențional pentru a-și prezenta creațiile artistice, dar în același timp propun oamenilor din Valea Jiului întâlnirea cu poezia și cu autorii de poezii într-un spațiu intim, la o cafea de cea mai bună calitate. Evenimentul este gratuit însă, chiar și așa, este recomandat să vă rezervați din timp un loc pentru acesta la numărul de telefon: : 0730-079.401.

Pentru seara zilei de sâmbără, 18 februarie 2023, iubitorii de muzică au oportunitatea întâlnirii cu Deda Rudolf (quitar&voice), Marius Macavei (bass), Bilibok Andras (drums), Juricza Oly (keyboard) și Miron Cosmin (sax) într-o spectaculoasă seară de blues cu formația ”Deda Blues Band”. Evenimentul este programat pentru ora 18,00 iar rezervările sunt disponibile, de asemenea, la nmumărul de telefon: 0730-079.401. Suport artiști: 35 de lei.

Prima serie de evenimente din cadrul ”Zilelor Aztek Art” se încheie duminică, 19 februarie 2023 cu un concert acurstic live al chitaristului Călin Bârcean. Evenimentul va avea loc de la ora 19,00 iar rezervările sunt disponibile, de asemenea, la nmumărul de telefon: 0730-079.401. Suport artist: 35 de lei.

Bucurați-vă de o cafea îmbunătățită cu muzică și poezie, într-o săptămână ce stă sub semnul iubirii la Aztek Caffe Petroșani.