”Cântec de primăvară”, recital folcloric la Palatul Cultural din Lupeni

Primăria municipiului Lupeni, în parteneriat cu Consiliul județean Hunedoara și Centrul pentru Cultură și Artă al județului Hunedoara organizează vineri, 17 martie 2023, de la orele 17,00 la Palatul Cultural ”Minerul” din municipiul Lupeni, spectacolul folcloric ”Cântec de primăvară”.

Pe scenă vor urca soliști de renume ai muzicii populare românești precum: Matilda Pascal Cojocărița, Robert Târnăveanu, Elena Evsei, Mariana Suciu, Viorica Brândușan, Marinela Stroia și Vlad Lință, cu participarea extraordinară a Ansamblului folcloric profesionist ”Drăgan Muntean” din Deva. Spectacolul va fi prezentat de cunsocutul om de televiziune și de scenă Ionuț Drăgotesc.

Biletele pentru spectacolul folcloric ”Cântec de primăvară” costă 20 de lei și pot fi deja achiziționate de la casa de bilete a Palatului Cultural ”Minerul” din municipiul Lupeni.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță spune că odată cu acest eveniment, la Lupeni se deschide oficial un nou sezon cultural-artist care se anunță a fi și în acest an unul bogat în evenimente. ”La Lupeni, viața culturalș-artistică pulsează la cote maxime de interes și mă bucur că cetățenii municipiului Lupeni apreciază acest gen de evenimente și vin întotdeauna la spectacolele pe care le organizăm. Odată cu acest eveniment deschidem un nou sezon cultural-artistic pe care ni-l dorim bogat și divers, pe măsura așteptărilor concitadinilor noștri”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.