Facturi Hidroelectrica 2023: Când începe emiterea facturilor pentru luna noiembrie 2022

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din țară a anunțat care sunt următoarele facturi emise, și anume facturile pe luna noiembrie.„Hidroelectrica începe de astăzi, 2 mai, emiterea facturilor la energie pe luna noiembrie 2022”, a precizat compania, într-un comunicat de presă.

În ceea ce privește plata în rate a facturilor, Hidroelectrica a anunțat cu câteva luni în urmă că dacă suma care trebuie achitată este prea mare, clienţii pot recurge și la această variantă, dar după depunerea unei cereri în acest sens.

Respectiva solicitare trebuie trimisă la adresa de mail esalonari@hidroelectrica.ro sau poate fi depusă în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central. Plata va fi făcută în maximum şase rate lunare.

Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Hidroelectrica își caută un nou sediu

Hidroelectrica a dat anunț că intenționează să preia în chirie prin procedura de selecție de oferte a unui spațiu într-o clădire de birouri în Municipiul București care să dispună de toate dotările și utilitățile necesare inclusiv spații de parcare, astfel încât funcționarea sediului social al S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. să se poată desfășura în cele mai bune condiții.

Compania explică și ce condiții trebuie să îndeplinească viitorul spațiu. Societățile/instituțiile care depun oferta trebuie să dovedesca o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, să reiasă că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în niciuna dintre situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că au capacitatea profesională și economică de a realiza activitatea care face obiectul contractului (se vor transmite documente considerate relevante în acest sens).

Hidroelectrica este interesată de un spațiu de minim 7.070 metri pătrați și maxim 7.500 metri pătrați care să dispună de utilități complete și de 80 de locuri de parcare.

Despre criteriul de atribuire Hidroelectrica spune că este în funcție de calitate și preț, ”respectiv realizarea unui clasament al ofertelor calificate întocmit în ordine descrescătoare în urma atribuirii unui punctaj stabilit în funcție de criterii tehnice și financiare de către S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. prin Caietul de Sarcini și îndeplinite de ofertant”. … Alte detalii le puteți afla de AICI

Hidroelectrica are bugetat pentru 2023 un profit net de 3,6 miliarde lei

Hidroelectrica are prevăzut pentru 2023 un profit brut de aproximativ 4,4 miliarde lei şi unul net de 3,66 miliarde lei, conform bugetului de venituri şi cheltuieli publicat în Monitorul Oficial.

Veniturile totale ale societăţii sunt stabilite la 11,63 miliarde lei, iar cheltuielile la 7,17 miliarde lei.Veniturile din exploatare sunt preconizate la 11,357 miliarde şi cheltuielile de exploatare la 7,13 miliarde lei.

Sursa: dcbusiness.ro