Lucrări de reparații și reabilitări pe domeniul public al municipiului Vulcan, apreciate de cetățeni

Aspectele semnalate de cetățeni, cu privire la diverse probleme editar-gospodărești nu sunt indiferente edililor din municipiul Vulcan.

Primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu spune că, atât în programul de audiențe, cât și în contactul permanent pe care-l are în oraș cu cetățenii, este permanent la curent cu solicitările acestora, iar cele mai multe din aspectele semnalate de locuitorii Vulcanului devin acțiuni prin care administrația publică locală intervine pentru remedierea deficiențelor semnalate.

Este și ceea ce se întâmplă, în aceste zile, când pe Bulevardul Mihai Viteazu, principala arteră pietonală  a municipiului Vulcan, au început lucrări care vizează reparațiile necesare la dalele de piatră de pe trotuare. ”Odată cu încălzirea vremii, putem să ne ținem de cuvânt și în ceea ce privește aspectele semnalate de cetățeni cu privire la starea trotuarelor de pe bulevard. Cele sparte sunt înlocuite, iar cele mișcate sunt reașezate în mod corespunzător în structura trotuarului. Am tot amânat aceste lucrări, absolut necesare, din pricina vremii, dar acum se lucrează și vom înlătura deficiențele semnalate”, spune primarul Cristian Merișanu.

Acesta precizează că la fel se întâmplă și în ceea ce privește scările de acces din Bulevardul Mihai Viteazu către cartierul Cocoșvar, care s-au degradat în ultimii ani din cauza intemperiilor. ”Deja, în ceea ce privește scările de acces din Bulevard spre cartierul Cocoșvar, care s-au degradat din cauza intemperiilor, am demarat un program de lucrări care are drept obiectiv reabilitarea acestor scări, pe care circulă foarte mulți oameni. După cum se poate constata, deja am finalizat lucrările la scările din zona Unic și vom continua programul de reparații și cu celelalte scări de acces”, a mai spus primarul Cristian Merișanu.

În paralel, administrația locală de la Vulcan a demarat lucrări de reparații, întreținere și reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale și în alte zone ale localității, acolo unde acestea sunt necesare.