Șoimii Lipova – CSM Deva, în prima manșă a semifinalelor barajului de promovare în Liga 2

Miercuri, 24 de mai, cu începere de la ora 18.00, se dispută meciurile tur din semifinalele barajului de promovare în Liga 2. Printre echipele calificate în această fază a competiției se numără și CSM Deva.
Într-unul dintre barajele de promovare în Liga 2 se vor întâlni Șoimii Lipova și CSM Deva, pe terenul formației din județul Arad. Echipa deveană a ajuns în această fază a competiției după ce a câștigat atât sezonul regular, cât și play-off-ul din seria 7, calificarea în semifinale fiind asigurată de multă vreme. Șoimii Lipova a obținut calificarea doar în ultima etapă, însă într-un mod absolut meritat.
Cu toate acestea, echipa din Lipova se anunță a fi un adversar dificil, lucru subliniat și de antrenorul principal al celor de la CSM Deva, Ștefan Nanu. “Întâlnim un adversar puternic. Trupa din Lipova este una solidă și închegată, cu jucători experimentați, care au evoluat chiar și în Liga 1. Consider că plecăm cu șansa a doua, dar ne vom lupta până la capăt. Sper să facem o figură frumoasă la acest joc”, a declarat Ștefan Nanu, antrenorul principal de la CSM Deva.
Jocul retur se va disputa sâmbătă, 27 mai, la Deva, cu începere de la ora 17.30. Câștigătoarea acestei duble confruntări va întâlni învingătoarea din duelul ACSO Filiași – CSM Reșița. Turul va avea loc pe 3 iunie, la Deva sau la Lipova, iar returul pe 7 iunie, la Reșița sau la Filiași, iar câștigătoarea finalei barajului va promova în Liga 2.