Liga Pensionarilor Valea Jiului continuă demersurile pentru recalcularea pensiilor

Liga Pensionarilor Valea Jiului anunță că demersurile juridice cu privire la recalcularea pensiilor pentru mai multe categorii de salariați se desfășoară cu succes.

În acest context, reprezentanții asociației transmit mulțumiri, în numele pensionarilor foști angajați ai sucursalelor companiei miniere, în special conducerii Societății Energetice Valea Jiului, pentru sprijinul acordat în eliberarea adeverințelor cu veniturile brute ale celor ce au trudit în minele din Valea Jiului și în cadrul preparațiilor de cărbune, documente esențiale pentru solicitarea în instanță a recalculării pensiilor.

De asemenea, Liga Pensionarilor Valea Jiului informează că au fost indentificați depozitarii de arhive ale fostelor preparații, acestea regăsindu-se în prezent la sediul Salvamin din Petroșani.

Similar, Liga Pensionarilor Valea Jiului a identificat și depozitarii de arhive ale fostelor mari întreprinderi UMIROM ȘI IPSRUEM.

Relații suplimentare cu privire la documentele necesare și pașii juridici care trebuie urmați pentru a introduce în baza de calcul a drepturilor de pensie a tuturor drepturilor care li se cuvin foștilor salariați, pot fi obținute la sediile din Valea Jiului ale Ligii Pensionarilor, sau la numerele de telefon ale liderilor organizației, după cum urmează: Constantin Căpriță – 07298372432 și Ion Aurel Titel – 0768008330.