Au început înscrierile pentru cursa ciclistă ”Turul Văii Jiului-Ținutul Momârlanilor”

Cea de-a treia ediția a concursului de ciclism ”Turul Văii Jiului – Ținutul Momârlanilor” va avea loc în zilele de 15 și 16 iulie 2023. Evenimentul constituie a doua etapă din cadrul Cupei județului Hunedoara la ciclism, competiția fiind organizată de CS Făerag și Asociația Județeană de Ciclism Hunedoara, în parteneriat cu Federația Română de Ciclism, Asociația Ținutul Momârlanilor, Complex Turistic Montana, DGAMPT Hunedoara și DJST Huneodara, cu sprijinul primăriei Municipiului Lupeni și Primăriei orașului Uricani.

Ediția din acest an a competiției ciclistă se va desfășura cu trasee specific montane, pe două categorii, respectiv CTI (programată pentru sâmbătă, 15 iulie 2023, ora 11,00), respectiv FOND (programată pentru duminică, 16 iulie 2023, ora 11,00). Organziatorul evenimentului, Ioan Omotă spune că pentru categoria CTI, traseul presupune cățărarea din municipiul Lupeni către stațiunea Straja, iar traseul de FOND rămâne același ca la prima ediție a competiției, cu plecarea de la Cabana Cheile Buții, cu punct de atracție finalul, cățărarea de la Pasul Vâlcan.

Amatorii și sportivii non-licentiați se pot înscrie la oricare dintre categorii, conform vârstei. Startul înscrierilor a fost deja dat, aceasta putând fi efectuate on-line, urmând linkul: https://ajchd.ro/seniori/

Contribuția pentru înscrierea și participarea la acest eveniment sportiv este de 200 RON (pentru seniori), 100 RON (pentru Juniori), iar pentru categoria de vârstă 60+ nu se percepe taxă de participare. Taxa se va plati la înscriere in contul Clubului Sportiv Făerag: RO85RNCB0160098267700001 deschis la BCR Filiala Deva cu mențiunea „Participare TVJ-TM”. Taxa nu se restituie.

Organziatorii oferă participanților și câștigătorilor la acest eveniment sportiv diplome, medalii, cupe și premii consistente în bani.

Detalii despre acest eveniment puteți afla accesând link-ul următor: https://ajchd.ro/info/