Alexandru Bălan de la CSM Deva, vicecampion național la triatlon

Panoplia de trofee obținute de sportivii legitimați la CSM Deva se mărește! Un ultim trofeu a fost obținut de puțin timp într-o disciplină sportivă extrem de solicitantă.

Triatlonistul Alexandru Bălan, legitimat la CSM Deva, a devenit vicecampion campion național la triatlon! Alex a obținut această performanță la Campionatul Național de triatlon pe distanță lungă, care a avut loc la Oradea.

Sportivul legitimat la CSM Deva a obținut o prețioasă medalie de argint la secțiunea „X MAN”, după ce a înotat 3,8 kilometri, a străbătut, pe bicicletă, o distanță de de 180 de kilometri și a alergat un maraton, adică peste 42 de kilometri, toate acestea fiind făcute în doar 9 ore și 7 minute!

Alexandru Bălan se pregătește pentru participarea la Campionatul Mondial de triatlon, la secțiunea „IRON MAN”, competiție ce se că desfășura în Finlanda, la finele lunii august. Până atunci triatlonistul de la CSM Deva va participa, în cursul lunii iulie, la Timișoara, la un concurs internațional la secțiunea mai sus menționată, probele fiind înot 1,9 km, ciclism 90 km și alegerea 21,1 km!