Cristina Deac, de la CSM Deva, o nouă finală în circuitul mondial de tenis paralimpic

Rezultat de prestigiu pentru tenisul paralimpic feminin din România! Acesta a fost obținut de Cristina Deac, sportivă legitimată la CSM Deva.
Cristina Deac, de la CSM Deva, singura reprezentantă a României în circuitul mondial ITF la tenis paralimpic, a fost, din nou, finalistă într-un turneu internațional. Sportiva pregătită de Laura Moț a reeditat o recentă performanță obținută în Polonia, fiind, din nou, finalistă într-un turneu din circuitul mondial ITF de tenis paralimpic!
Alături de austriaca Christina Pesendorfe, deveanca noastră a jucat finala probei de dublu la Birrhard Open 2023, turneu care s-a desfășurat în Elveția! Astfel, Cristina Deac își confirmă forma bună din ultima perioadă, ea urmând a concura într-un nou turneu ITF în Italia, în perioada 12-16 iulie.
Secția pentru sportivi cu dizabilități din cadrul CSM Deva funcționează din luna noiembrie a anului trecut, fiind înființată la inițiativa primarului Nicolae Florin Oancea. În România astfel de secții pentru sportivi cu dizabilități funcționează, în cadrul cluburilor de drept public, doar la CSM București și CSM Deva!