Karatistul petroșenean Victor Igărtelu, pe podium la Karate 1 Youth League de la Porec – Croația

Sportivul Victor Igarelu a fost singurul reprezentant al CS Poli Karate Petroșani, prezent pe tabloul competiției Karate 1 Youth League de la Porec – Croația, unde a fost însoțit și îndrumat de antrenoarea Alina Tinca.

Acesta a reușit o prestație foarte bună, cu 4 victorii din 5 meciuri disputate, astfel încât a reușit să se claseze poe locul al III-lea al competiției și să-și adjudece medalia de bronz pentru România, în categoria minicadeți 12 -13 ani + 55 kg. Important de precizat este că în aceasta categorie a concursului din Croația au fost înscriși 60 de sportivi.

La competiția din Croația, cu cel mai înalt grad de dificultate pentru aceasta vârstă, au participat 3193 de sportivi din 655 de cluburi din întreaga lume. Victor și-a câștigat grila de concurs și a intrat în semifinală. Din păcate, a ratat însă intrarea în finala mare, dar a luptat în finala pentru bronz, pe care a și câștigat-o.

Acest rezultat foarte bun vine după ce, cu puțin timp în urmă, Victor Igărelu a cîștigat medalia de bronz și la Campionatul Balcanic din Muntenegru.